ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Interim Group

El valor de les empreses, rau en les persones que les formen En INTERIM GROUP portem més de 20 anys ajudant a les persones que busquen una nova oportunitat laboral, a trobar el treball que millor s'adapta a les seves necessitats. El nostre compromís amb les persones que confien en nosaltres per a la recerca d'un nou treball és col·laborar amb empreses, productors i fabricants per introduir els majors estàndards de qualitat en l'elaboració i oferta de qualsevol lloc de treball temporal, amb l'objectiu de crear llocs de treball estables , sostenibles i enriquidors. Som especialistes en gestió integral d'ofertes de treball especialitzat en el sector agrícola i agroalimentari, i som líders indiscutibles d'aquest sector a Espanya. L'ampli creixement de la nostra empresa i la diversificació de la nostra cartera de clients durant tota la nostra trajectòria ens ha permès, també, dedicar-nos amb rigor a la gestió d'ofertes de treball per a empreses de l'àmbit de la construcció, la indústria, el gran consum, les telecomunicacions o les vendes.

No se ha encontrado ningún resultado

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Interim Group i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV