ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Grupo Aspasia

El Grup Aspasia va néixer l' any 2011 amb la finalitat d' integrar importants institucions educatives sota uns objectius comuns i compartits: desenvolupar el coneixement, impulsar els professionals en un entorn adaptat a les noves tecnologies i perfeccionar competències professionals a través d' una metodologia innovadora.

Aspasia està integrat per un grup d'empreses líders en formació per a l'ocupació amb més de 20 anys d'experiència en el sector. El nostre objectiu és impulsar i consolidar el talent en les organitzacions i les persones mitjançant la formació contínua, desenvolupant i implementant solucions a la mesura de les seves necessitats. Tot això amb el suport de la tecnologia més avantguardista, afavorint escenaris que ajudin les persones i empreses a créixer i a millorar.

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Grupo Aspasia i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV