ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Aldi

El 1945 els germans Theo i Karl Albrecht van decidir fer-se càrrec de la xicoteta botiga d'alimentació que havia creat la seva família dècades abans amb l'objectiu d'acostar al veïnat productes de qualitat a baix preu. Del seu cognom, Albrecht i la paraula Discount, va néixer el nostre nom: ALDI.

Avui dia arribem cada vegada més lluny mantenint aquest mateix compromís i dedicació, oferint-te sempre articles amb la màxima qualitat al millor preu. Per aconseguir-ho, realitzem més de 20.000 tastos anuals i controls a les nostres empreses proveïdores per tal de garantir que els productes estan al nivell que mereixes tu i els teus.

En aquesta mateixa línia, desenvolupem les nostres pròpies marques que abasten tot l'assortiment de productes que necessites i ampliem la nostra gamma de productes ECO que responen al nostre respecte per l'entorn.

A més, els nostres productes estan segellats amb certificacions de procedència i producció que són també la nostra ferma aposta i compromís per la societat i el que ens envolta.

Actualment, comptem amb més de 440 botigues per tot Espanya on pots realitzar la teva compra completa i fer-ho amb la millor qualitat i al millor preu. 

Ofertes de treball relacionades

Aldi
Província de València
Caixer/a - reposador/a

Som una de les cadenes d'alimentació i supermercats més importants del món i creadors d...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Aldi i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV