ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Elecnor

Elecnor és una companyia global en el desenvolupament i construcció de projectes i serveis en els sectors d'infraestructures, energies renovables i noves tecnologies.

Com a part del Grup Elecnor, Elecnor impulsa el seu propòsit generant canvi i benestar, portant infraestructures, energia i serveis a territoris de tot el món perquè puguin desenvolupar el seu potencial, posant l'enginyeria i la tecnologia al servei del benestar les persones.

La internacionalització és una de les línies estratègiques d'Elecnor. La seva presència internacional s'ha anat intensificant notablement, assolint grans xifres de negoci, de persones i un creixement continuat en la cartera de producció. Les claus de la seva sostinguda expansió internacional estan en una intensa i constant acció comercial i en el treball conjunt amb socis de prestigi mitjançant aliances estratègiques.

Ofertes de treball relacionades

Elecnor
València
Climatitzador/a

ELECNOR empresa multinacional amb presència a més de 50 països que desenvolupa i constr...

Elecnor
Albuixech
Elecnor
València
Elecnor
València
Operari/a de manteniment elèctric

Busquem incorporar diversos electricistes a la zona de València.

Elecnor
València
Tècnic/a PRL

ELECNOR empresa multinacional amb presencial a més de 50 països i 22.000 treballadors a...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Elecnor i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV