ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Improving Logistics

Som una companyia logística especialitzada en emmagatzematge, manipulats i transport que es distingeix per la seva capacitat per agregar valor als clients en cadascun dels seus processos.

El nostre objectiu és proporcionar serveis amb agilitat i oferir coneixement sempre actualitzat perquè els nostres clients siguin més competitius i puguin prendre decisions en temps rècord.

Per oferir la precisió que ens caracteritza, comptem amb dues claus: la primera és un equip humà molt qualificat i compromès; la segona, el nostre sistema de gestió de magatzems. Es tracta d'un programari propi (IIWS 4.0), creat a l'inici de la nostra andadura i constantment millorat que ens permet controlar de forma exhaustiva totes les mercaderies que rebem.

Comptem amb 200.000 m2 de magatzems (inclosos isotèrmic, IFS i DA-DDA i recintes duaners) i amb una flota pròpia de transport. Tenim també embalatges i palets (de fabricació pròpia) per a venda o lloguer i oferim de lloguer plataformes elevadores.

Els nostres serveis inclouen treballs de manipulat i muntatge, tant a les nostres instal·lacions com externalitzats. Es tracta de processos de premuntatge, muntatge i acoblats, gestió de retreballs o murs de qualitat. Integrem en la nostra oferta la d'un Centre Especial de Treball col·laborador.

Ens ocupem també de la logística per e-commerce amb connexió al web del client.

Els nostres clients, de molt diverses mides i de tots els sectors, es troben entre la indústria de l'automòbil, l'alimentació, els productes d'higiene personal i neteja per a la llar i, en menor mesura, els electrodomèstics.

Ofertes de treball relacionades

Carretoner/a retràctil

Des d'Improving Logistics, ens trobem en recerca d'un carreter amb experiència en carre...

Improving Logistics
Almussafes
Responsable Operacions

Estem contractant!

Improving Logistics
Almussafes
Tècnic/a de Manteniment

Des d'Improving Logistics ens trobem en recerca de personal per incorporar a l'Equip de...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Improving Logistics i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV