Grans i Xiquets

Grans i Xiquets, és una empresa ubicada a València des de l'any 2.000, que treballem per a ajudar a les famílies, mitjançant la prestació de serveis per a oferir suport i cura a les persones en totes les etapes de la vida.

Desenvolupem el nostre treball des d'un enfocament d'ajuda integral, amb un ampli equip humà de professionals interdisciplinar, amb àmplia experiència en el sector Sanitari, Social i Educatiu, junts col·laborem per complir amb el nostre principal objectiu, oferir en cada servei l'ajuda professional de més qualitat.

Ofertes de treball relacionades

Grans i Xiquets
Valencia
Auxiliar de cures gerontològiques

Busquem auxiliars en règim d'externes per a atendre serveis a València i voltants , per...

Grans i Xiquets
Benimaclet
Auxiliar de cures gerontològiques

Busquem una auxiliar en règim d'externa per a un servei per hores.

Grans i Xiquets
Valencia
Auxiliar de cures gerontològiques

Busquem una auxiliar en règim d'externa a València.

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Grans i Xiquets i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV