ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Beta Formación

A Beta Formación portem més de 35 anys al servei de la formació.

Motor de la societat, eix del treball i del món professional, potenciadora del talent, creadora de persones i clau de l'evolució. Des del món Beta entenem la formació com a clau de les demandes de la realitat empresarial.

Naix amb la vocació d'oferir als/les clients externs/es una formació de qualitat, que satisfaci les seves necessitats i expectatives, i als/les clients interns/es una correcta gestió dels recursos disponibles.

Al llarg dels anys s'han anat modificant les matèries i els tipus de formació impartits i és que no podia ser d'altra manera tractant-se d'un sector en el qual cal atendre d'una forma contínua al que en cada moment demanda la societat.

D'aquí que de les clàssiques ensenyances de mecanografia i taquigrafia, s'hagi passat a treballar en noves tecnologies informàtiques, disseny de pàgines web, idiomes, etc., potenciant sempre les àrees transversals.

En quines àrees formem actualment?

  • Cicles formatius
  • Preparació d' Oposicions
  • Idiomes
  • Formació contínua i ocupacional
  • Formació per a empreses que demanen un aprenentatge continu per als seus empleats/des

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Beta Formación i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV