Garantir la correcta elaboració dels menús i serveis prescrits, quant a qualitat i quantitat, exercint la supervisió del personal de cuina en el seu cas, coneixent i complint estrictament amb la Guia d'Autocontrol i Punts CrÃtics.
Organitzar, distribuir i coordinar amb el personal adscrit a cuina, les tasques per a l' elaboració, condimentació dels à pats, control de comandes i higiene de cuina.
Descripció
La companyia forma part d'un grup internacional amb més de 40 anys d'experiència en el servei i cura de persones grans i persones amb diferents graus de dependència. El grup, compta amb més de 241 centres residencials i ocupa més 16.000 professionals i té cura de més de 24.000 persones. La nostra proposta de valor es basa en els principis següents:
- Tenir cura de la gent gran amb el respecte i la dignitat que mereixen.
- Construir llars per a les persones que escullen els centres residencials Colisée.
- Crear llocs de treball en els quals els professionals tinguin l' oportunitat de créixer i assolir les seves aspiracions professionals.
- Ser un actor clau dins de la comunitat local, participant de les principals activitats.
Funcions
ÀREA: NETEJA
- Realitzar la neteja de les habitacions i zones comunes (finestrals, balcons, mobiliari, etc.) procurant ocasionar les mÃnimes molèsties als residents i usuaris.
- Mantenir les instal·lacions del centre en perfectes condicions de neteja.
- Comunicar al seu superior les incidències o anomalies observades, com poden ser avaries, deterioraments, desordre, aliments en mal estat, etc.
- Ús, control i atenció de la maquinà ria a nivell usuari.
- Recollir la roba bruta, rentar, planxar i reposar/repartir la roba dels residents del centre.
- Cura de la higiene i uniformitat.
ÀREA: CUINA
- Muntar i desmuntar els carros de menjar i serveis de menjador.
- Vigilar l' estat dels aliments.
- Netejar de la vaixella de la planta.
- Netejar els estris de cuina i menjador.
- Mantenir la neteja i funcionament de la maquinà ria i estris propis del departament com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etc.
- Muntar i desmuntar les taules dels menjadors i neteja d' aquests.
- Cura de la higiene pròpia i uniformitat.
- Preparar els queviures per al seu condiment.
- Suport en l' elaboració dels à pats.
ÀREA: BUGADERIA
- Ús, control i atenció de la maquinà ria.
- Rentar i tenir cura de la roba dels residents del centre.
- Gestió i bon ús dels materials.
- Comunicar incidències i anomalies observades en el desenvolupament de la seva tasca professional.
- Recollir roba bruta
- Planxat i repartiment de la roba dels i les usuaris.
S'ofereix
Contracte 40h.
Requisits
Formació professional en hostaleria o Graduat escolar i/o experiència en llocs similars.
Perfil competencial:
- CompromÃs.
- Adaptabilitat/Flexibilitat.
- Treball en equip.
- Comunicació.
- Orientació al client intern i extern.