ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Professional d'hostaleria

Draft Província de València

Inscripcions tancades

Busquem aquells que veuen en l'hostaleria el seu futur. Si tens aquesta espurna, aquesta vocació en el món de l'hostaleria, volem conèixer-te.

Descripció

És Hora de Canviar el Joc

No ens vam mentir, sabem que treballar en hostaleria és... complicat. Segur que has treballat en alguna empresa en la qual els clients eren súúper simpàtics i amigables, que mai et van retornar un plat que estava bé de tornada a cuina, que nuuunca feies hores extra no esperades, i que per suposadament lliuraves com a mínim un cap de setmana al mes. Gairebé, no?

Si la resposta és sí, enhorabona, ojalà sempre fos així. Si la resposta és que no, t'entenem; hem estat aquí, sabem el dur que pot arribar a ser i el difícil que és moltes vegades trobar un lloc on es compleixin totes les condicions.

Però és just per això, per la qual cosa va néixer Draft, l'agència de selecció de professionals d'hostaleria. Busquem aquelles persones amb vocació i ganes pel sector i a canvi, trobem l'empresa que connecti amb les teves metes i aspiracions, aquella en la qual et sentis valorad@.

T'imagines formar part d'un equip on es compleixin les condicions, amb possibilitat de creixement, on se t'escolti i se't valori? On cada servei que ofereixes contribueix a crear experiències genials i la teva feina és reconeguda?

Nosaltres sí.

Per això, a Draft, ens dediquem a trobar aquests llocs on les condicions promeses no són només un contracte, sinó una realitat.







S'ofereix

Ubicació del lloc: A nivell nacional.

Connexions amb els millors restaurants i hotels. Els millors per a tu i el que busquis.

Respecte i entesa pels teus somnis i metes: La nostra missió és alinear aquestes aspiracions amb oportunitats reals.

Transparència i suport: Des del primer contacte fins que trobis el teu lloc ideal, estarem al teu costat, assegurant-nos que les condicions promeses es compleixin.

Feedback i formació sobre com respondre en entrevistes en hostaleria i realitzar CVs.

Futura formació en hostaleria