ATENCIÓ: El termini d'inscripció a les ofertes de treball ha finalitzat.

Teleoperador/a Assistència Sociosanitària

Atenzia València

Inscripcions tancades

Descripció

Empresa de teleassistència tant domiciliària com mòbil que dona servei les 24 hores els 365 dies de l'any, atenem emergències i donem ajuda immediata avisant família i serveis d'emergència.

Si t'agrada ajudar les persones i vols desenvolupar-te en l'àmbit de l'atenció sociosanitària, t'estem esperant per iniciar la teva carrera professional en una àrea apassionant i molt necessària.

Funcions

La persona seleccionada es responsabilitzarà d'atendre correctament les alarmes i trucades rebudes per les persones usuàries del servei, mobilitzant, si és necessari, els recursos requerits per a l'esmentada atenció seguint les instruccions i protocols establerts per a això. 

A més, s'encarregarà d'emetre correctament les trucades programades a les persones usuàries, i de dur a terme les tasques administratives i de gestió vinculades a l'actualització de dades i expedients de les mateixes. Busquem persones amb gran capacitat d'escolta i que sàpiguen expressar-se amb claredat. Que mostrin capacitat de resolució, sensibilitat i empatia per atendre les necessitats específiques de cada persona usuària.

S'ofereix

Incorporació immediata.

Llocs a jornada completa.

Requisits

 Formació en l'àmbit sociosanitari.

Experiència professional en l'àmbit social.

Experiència prèvia com a teleoperador/a.

Fluïdesa parlant valencià.

Molt valorable nivell alt d'anglès.

Disponibilitat per treballar en torns rotatius de dilluns a diumenge.