Agent venedor/a cupó d'ONCE (amb certificat de discapacitat ≥33%)

Inserta Empleo Província de València

Vols formar part del quart major ocupador d'Espanya a nivell general i del primer mundial de persones amb discapacitat? El Grup Social ONCE aposta pel talent, per les persones i per oferir-los oportunitats de vida. Els nostres venedors/es són el motor, els protagonistes essencials i els millors ambaixadors de l'ONCE davant la societat. És la teva oportunitat de formar part d'un projecte estable i solidari, i de pertànyer a una família diversa i inclusiva. Quan estiguis no te'n voldràs anar.

INSERTA Empleo selecciona venedors/es amb acreditació de discapacitat, per a vendre productes de loteria responsable de l'ONCE a la província.


S'ofereix

S'ofereix estabilitat laboral, desenvolupament professional, beneficis socials i nombroses mesures que formen part del Conveni Col·lectiu i del Pla d'Igualtat de l'ONCE.

La retribució mitjana mensual inclosa la comissió variable per venda, supera els 1870€, amb una retribució de mitjana anual en l'actualitat de 26.000 €. Aquesta retribució mensual es percep en 12 pagues més dues extraordinàries.

Promoció. Formació continua que potencia les qualitats comercials. Dotació d'eines i equipament per a la venda. Beneficis socials: vacances (24 dies laborals) i assumptes particulars (6 dies laborables), entre d'altres.


Requisits

Persona amb compromís, orientació a objectius i orientació al client. 

Es valorarà positivament l'experiència bàsica en tasques relacionades amb l'atenció al públic i la disponibilitat per cobrir diferents franges horàries.

Horari segons necessitats comercials del punt de venda. 

No es precisen estudis mínims, però seran valorats.