Operari/a manipulat (amb certificat de discapacitat ≥33%)

Mondeco Torrent

Inscripcions tancades

Descripció

Mondeco (Serveis Socials de Manipulats Industrials, S.L.U.) és un Centre Especial d'Ocupació qualificat com el número 39 pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana, l'objecte principal del qual és el de cobrir les necessitats d'ocupació de les persones amb discapacitat de la seua zona d'influència, oferint serveis a empreses dins del seu objecte social amb els màxims estàndards d'eficiència i qualitat.

La nostra organització es basa en criteris i paràmetres dinàmics de gestió empresarial, aconseguint amb això l' equilibri entre la competitivitat, professionalitat i el factor humà.

El propòsit de "Serviccios Sociales de Manipulados Industrales, SLU" (MONDECO) és el d'oferir serveis a empreses relacionades amb la manipulació industrial, amb els màxims estàndards d'eficiència i qualitat, proporcionant una ocupació de qualitat a persones amb diversitat funcional.

Funcions

Tasques de revisió de qualitat, empaquetat, muntatge i manipulat de diferents tipus de productes (laboratoris de cosmètica, alimentació, plàstic, entre d'altres).

S'ofereix

  • Jornada i horari: Jornada completa, intensiva, torns rotatius M i T. 
  • Durada del contracte: 1 any prorrogable.
  • Retribució: 15.120€/bruts anuals.

Requisits

Formació requerida: No necessària. Valorable formació relacionada amb el lloc i en prevenció de riscos laborals.

Vehicle propi: Sí, es requereix per accedir al lloc de treball (tots els nostres centres de treball estan ubicats en Polígon Industrial).

Capacitats requerides:

  • Destresa manual.
  • Capacitat visual.