Forklift Levante

Forklift Levante és una empresa Valenciana que des dels seus inicis ha apostat clarament per la qualitat dels seus productes i serveis, donant-li una vital importància a la satisfacció dels nostres clients.

Estem situats en uns dels Polígons Industrials de referència de la Província de València, com és "P.I. Mas del Jutge" de Torrent, on comptem amb unes instal·lacions d'exposició, taller, i Oficines.

Estem especialitzats en la comercialització de carretons, plataformes elevadores, Apiladors i altres equips de manutenció industrial tant d'Ocasió com Nous. Oferim la més àmplia gamma de marques, com ara Toyota, Nissan, Linde, Mitsubishi, Komatsu, Manitou, Ausa , etc...

Els nostres tècnics comercials els assessoraran de la millor forma, vetllant pels seus interessos i els nostres tècnics cuidaran dels seus equips estiguin sempre en les millors condicions. Per això entre altres coses, Forklift Levante s'ha consolidat com una de les empreses destacades en el sector dels vehicles industrials i de manutenció.

Ofertes de treball relacionades

Electromecànic/a de carretons

Oferim un lloc d'electromecànic, amb experiència mínima d'un any, en el sector dels car...